Jaké reklamní předměty se budou líbit a proč byste je vlastně měli mít i vy?

Máte firmu a potřebujete si nechat natisknout nějaké reklamní předměty? Jistě je to dobrá volba. Co se hodí rozdávat a jak předměty vybrat?

Jaké reklamní předměty se budou líbit a proč byste je vlastně měli mít i vy?

Máte firmu ale soustředíte se spíše na reklamu na internetu, sociálních sítích nebo v rádiu? Pokud ale chcete vzbudit zájem u širšího okolí, nebo třeba jen chcete poděkovat svým zaměstnancům, dodavatelům a partnerům, určitě by vám neměli v zásobě chybět ani reklamní předměty. Vlastně cokoliv, co si necháte potisknout logem své firmy, se dá použít, ale zase se neunáhlujte a vybírejte předměty obezřetně. Chcete potěšit a udělat co nejlepší dojem? Kdo by nechtěl, že? Co mezi reklamními předměty vede a jsou i propisky stále v kurzu?

reklamní plastové propisky

Kde a kdy?

U reklamních předmětů máte docela volné ruce a můžete si tuto formu reklamy přizpůsobit sobě. Některé firmy pořádají nejrůznější promo akce, někdo se soustředí na stálé zákazníky, někdo na to jde přes děti a pořádá nejrůznější akce u příležitosti oslav dětského dne. Když už na nějakou akci lidi pozvete, firmu zpropagujete skvěle tak, že na akci budete rozdávat příchozím reklamní předměty. Stejně tak lze odměnit zákazníky za nákup, oslovit se ale můžete snažit i úplně náhodné kolemjdoucí třeba v obchodním centru a připravit si můžete i různé dárkové a upomínkové balíčky právě s natisknutými reklamními předměty své firmy. Dělá se to běžně a často, má to totiž svůj význam.

Reklama je důležitá, podvědomí o firmě a dojem jsou nezbytné. Můžete zvolit jakoukoliv reklamu, ale malý dárek jako poděkování nebo upoutávka, to nemůže zklamat. Navíc do drobných předmětů ani příliš nemusíte investovat, navíc třeba propiska najde své uplatnění všude. Schválně, kolik máte doma propisek? A kolik z nich je propisek reklamních, tedy s logem nějaké firmy? Bude jich hodně, že? Tato metoda prostě v reklamě funguje.

vyberte si propisky

To si zapište!

Reklamní plastové propisky můžete vybrat v jakékoliv barvě, stačí pak jen zvolit vhodný potisk, ten se bez loga a názvu firmu neobejde, další informace, například kontakty, tam pak mohou být také. Plastové propisky se hodí mít vždy, mohou být věnovány kdykoliv, určitě ale můžete hledat i jinou variantu. Kovové propisky, propisky v elegantním pouzdře, ty pak můžete použít jako luxusnější dárek pro vážené partnery či zákazníky. Žádná propiska není jen propiska, jde o věc, kterou denně potřebujeme všichni a prostě se neztratí. Jen tak ji neodložíme.

Jestliže máte svou firmu, měli byste mít i své vlastní reklamní předměty, které vám pomohou nejen s tím, získat si nové zákazníky.