Víte, co je Echobox2?

http://www.esthe-plastika.cz/aktuality/detail/48_951-dekuji-mnohokrat-panu-doktorovi-urbanovi-za-skvele-provedeny-facelift-obliceje v=“Content-Type“ content=“text/html; charset=UTF-8″>

Abychom si mohli představit tuto pomůcku, je zapotřebí nejprve vědět, co je to RMC systém. Jedná se o GPS sledování a dálkový monitoring provozu stavebních, zemědělských a jiných strojů, vozidel a zaměstnanců. Využít ho lze k permanentnímu dohledu nad strojovým a dopravním parkem, k indikaci výkonů techniky i pracovníků. Využíváním RMC systému, tzn. online monitorováním, docílíte snadného řízení strojů, vozidel i osob (docházka i výkony); na základě průběžně získávaných údajů dokážete zvýšit efektivitu práce, lepší využití strojů i pracovní síly, uspoříte PHM, zautomatizujete administrativu, apod. Vynikajícími doplňky RMC systému jsouPočítání naložených fůr

§Fuelbox – tankování a kontrola pohonných hmot

§G-load – zajistí vážení materiálu ve lžíci bagru i nakladače

§Checkbox – docházkový systém pro zaměstnance

§Gatebox – kontroluje vjezdy a výjezdy bránou

§Echobox2 – k zaznamenaným datům přidává další potřebné údaje o provozu a práci strojů. Echobox2 RMC systémje zcela nenápadné zařízení, které trošku připomíná kalkulačku. Má klávesnici a podsvícený display a připojuje se pomocí kabelu. Na Echoboxu2 je možné nastavit různé funkce:

  1. označit práci či pracoviště – buď číslem stavby, anebo číslem zakázky

  2. zaznamenat provedené výkony – odvrtané metry, naložené fůry, zaberaněné štětovnice, atd.

  3. evidovat množství tankovaných PHM

  4. zapsat druh těžené zeminy, či jiného materiálu

  5. zapsat provedený servis na stroji nebo vozidle

Vážení v přední lopatě
Pokud by měl někdo zájem o další funkce, lze je do zařízení dodatečně zapracovat.
Následně je možné, podle uvedených zadání, data v RMC systému filtrovat a získávat tak okamžité přehledy o výkonech pro konkrétní stavby či zakázky.
No řekněte sami – umíte si představit vhodnější nástroj k řízení a správě celého vašeho podniku než je RMC systém s uvedenými doplňky? Zaznamená, ohlídá a vyhodnotí vše od dělnických profesí, výkonů technicky, až po administrativu!