Srpen 18, 2017

Pět zásad pro cukrářský úspěch

Chcete-li mít opravdu úspěch se svým originálním dortem pro oslavence, pak musíte dodržet zásady, aby byl úspěch zaručený. První zásadou je zvolit netradiční tvar. Třeba květináč s rozkvetlou rostlinou. Druhou – nakreslete si plánek, abyste měli všeho dostatek. Další zásadou je osvědčené těsto na korpus, abyste neexperimentovali. Nemuselo by se Vám povést. Čtvrtou zásadou je opět osvědčený krém, nejlépe máslový, protože udrží tvar po zatuhnutí. A poslední? Mějte po ruce cukrářské potřeby , které Váš dort ozdobí do konečné podoby.

Nezdržujte se výrobou

Upečení netradičního a originálního dortu trvá spoustu hodin, Někdy musíte dokonce počítat i s pečením na dva dny. Je totiž potřeba nechat některé části dortu dobře zatuhnout v lednici, než je poskládáte do finálního celku. A co se týče posledních úprav každého dortu, pak je dobré ušetřit čas vyráběním kytiček různých barev se zelenými lístky. To je práce na několik hodin. Využijte tedy možnosti nabídky a pořiďte si již hotové. A až budete mít květináč z korpusu potažený marcipánovou hmotou, pak jen na krém hotové kytičky přimáčknete. Ušetříte spoustu času!

Pět zásad pro cukrářský úspěch
5 (100%)1